pek yakinda festivaaalll...
// forum...
Konular: 198 - Yazılar: 1187 - Üyeler: 162 - Son Üye: navrak
Sayfa: [1] « önceki sonraki »

Gönderen pek yakinda festivaaalll... viewed:392

#1  Suzi  13/09/09 - 19:57
merabalar sevgili arkadaslar Gülümseme

festivale bukadar az kalmisken forumda kimseden ses cikmamasini biraz garipsedim.. baska yollar buldunuz anlasilan iletisim icin ...
ben yakasik 2-3 haftaya yurda donuyorum ve festival icin calimaya hazir ve nazir orda bulunacagim Gülümseme
simdiden yapabilecegim birsey veya bilmem gereken bi durum var ise haber ediniz hemen hallederiz..

herkezi gorecegim icin cok seviniyor ve heycanlaniyorum.. sizlerinde bu seneki festivali daha da guzellestirmek icin neler yapdiginizi cook merak ediyorum.. dilerim festival baslamadan guzel sundance topraklarinda bulusacagiz..

sevgiler

#2  sundance doğancan  17/09/09 - 15:08
hmm... tahminimce bu sene daha güzel olmasını bekliyor ve istiyorum... daha çok katılım olucağınada inanıyorum güzel bir şeyi neden daha güzel yapmayalımki??....xD

#3  havlucan  19/09/09 - 18:51
selam suzi..forumda hicbi ses yok cunku biz daha iletisim bile kuramiyoruz..enis de zaten bu odalari,ozel sifreli girisleri oylesine yapti..dedik ki 500 defa kim ne yapiyorsa buradan belirtsin..yazisalim ki bilelim ne noktadayiz..ben daha gecen yolda gordum sedayi ve onunla konusurken birtakim poster ve flyerlarin bir yerlere yollandigini ogrendim..demek ki biseyler oluyor ama kimse 2 kelime suraya yazip digerlerini bilgilendirmiyor..hem yazsak birbirimizi de motive etmis olacagiz..neyse..birlikte birseyler organize etme evriminin daha cok alt basamaklarindayiz diyelim..pozitif olalim..oooooommmmm..

#4  Suzi  23/09/09 - 14:01
mirabaaaaa...
mesajima gelen 2 cevap icin coook tesekur edrim artik beni ve forumu disladiginzdan korkmaya baslamisdim...

neler donuyor hic bir fikrim yok ama eminimki deniz ve sundance heycanla ve canla basla basladilar festival calismalarina ve birkez daha harkulade bir festival olacak..

uzuntu ile belirtiyorum ki bu sene biraz gec kalma ve son gunlerde gelme durumum var.. yani gunes alti amelelikden omuslarin kizarma durumunu kacirabilirm ... ama son ter damlalari ve stress cigliklarina yetismeyi umuyorumki buna da sukur..

sizleri bilmem ama ben 2 hafta icinde ciplak ayak dolasacak olmak, gunes gormek, onca insancikla  sarilacak olmakdan fevkalade heycan duyuyorum..

kocaman operiiiiiiiiiim....
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer: